Høringssvar – koronasertifikat

Koronasertifikat har mange likheter med nazistenes «gesuntheitspass»/ helsepass og har dype røtter i ideologier basert på segregering og apartheid. Den eneste plassen slike forslag hører hjemme er på historiens søppeldynge.

Likevel fremmer kongen/ regjeringen forslag om å forlenge gyldigheten av et pass som kun kan brukes til å splitte og frarøve mennesker helt grunnleggende friheter og menneskerettigheter. Dette har de gjort med å gi helt vanlig forkjølelse/ influensa et nytt navn (corona) og ved å skape unødvendig frykt basert på resultater fra ubrukelige PCR-tester som «tester» for «virus» som aldri har vært isolert.

Dette er PLANdemi-bedrageriets akilleshæl! Korona-viruset har aldri vært isolert!

Koronasertifikat er uansett meningsløst og ubrukelig fordi «vaksinene»/ mRNA-sprøytene, i følge det falske PLANdemi-narrativet, ikke beskytter mot «korona».

Dette falske PLANdemi-narrativet, basert på løgner og logiske brister, spinner kongen/ regjeringen videre på, og innfører stadig nye, meningsløse og livsfiendtlige regler, samtidig som de desperat forsøker å skyve alt av øvrig lovverk som grunnlov og menneskerettigheter til side.

Hvorfor i all verden søker kongen/ regjeringen å innføre frihetsberøvende regler som kun kan føre til totalitære tilstander gjennom segregering og apartheidtilstander?

Det kommer snart en dag da kongen/ regjeringen må stå til rette for alle de løgner og lidelser som de har påført og forsatt påfører folk og nasjon. Et folk og en nasjon som de er satt til å tjene. Folket er ikke kongen/ regjeringens tjenere! Kongen/ regjeringen er folkets tjenere!

Dette er et gigantisk folkebedrag og det tause kongehuset som har utvalgt sitt eget råd, regjeringen, er elefanten i stua. Regjeringen er ikke folkevalgt! Den er utvalgt av kongen!

De reglene som kongen/ regjeringen søker å innføre strider ikke bare imot grunnloven og menneskerettighetene, men de strider også imot Guds lover!

Altså er disse nye reglene like verdiløse som de er ugyldige. Intet menneske eller «myndighet» kan sette seg over Guds lover og våre gudegitte friheter og menneskerettigheter.

Det vil bli konsekvenser for alle kriminelle lovbrytere som er med på å innføre slike livsfiendtlige, ugyldige og ulovlige regler. Det er helt tydelig at kongen/ regjeringen jobber imot sitt eget folk og nasjon. Det er helt tydelig at kongen/ regjeringen jobber for en totalitær og global agenda.

Kongen/ regjeringen må umiddelbart vende om fra sine ugjerninger!

Gjør ingen skade! Det er ingen skam å snu! Tre av!

«Og ta ikke del i mørkets ufruktbare gjerninger, men avslør dem heller! For selv bare å tale om det de gjør i det skjulte, er en skam. Men alt som blir avslørt av lyset, blir åpenbart, alt det som blir åpenbart, er lys. Derfor sier Han: «Våkn opp, du som sover, stå opp fra de døde, og Kristus skal lyse for deg.» Efeserbrevet 5:11-14

En tanke om “Høringssvar – koronasertifikat

 1. Hei Espen!

  Takk for et veldig bra innspill og en bra blogg du har jobbet på.
  Alt du nevner er tanker jeg selv har hatt, og tror at mange flere også har dem / begynner å få dem.
  Kunne ikke vært mer enig om at det vil komme reaksjoner og protester denne politistaten ikke har sett maken til..
  Det er ingenting som tyder på at våre høringssvar vil bli lagt til grunn, dette har de planlagt over mange ti-år sammen med sine korrupte og maktsyke/djevelske foreldre og forfedre..
  Imidlertid kan vi kun be om at Herren Gud vil våke over oss og gi kraft til dem som slåss for sannheten og i kjærlighetens navn. Ingenting er umulig for Guds uendelige kraft, og den har vi mennesker iboende i hos.

  Spørsmålet er, vil mange nok av det norske folk se og våkne før det er for sent og et kupp blir nødvendig?

  Håper for alles del at regjeringen vil snu bort fra de totalitære tendensene vi har sett de siste årene-
  Ønsker deg fred, kjærlighet og alt ellers som er godt, i denne stridende tid!

  -Mvh
  Michael

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: