Har du riktig togtabell?

Futurisme = Forgjeves venting på et tog som ankom for ca 2000 år siden. Dette toget (Guds EVIGE rike som alle kan stige ombord i ), ankom nøyaktig på den UTVALGTE tiden (kairos), og helt i henhold til togtabellen (Bibelen), som viser oss at Jesu gjenkomst (parousia) med den endlige dommen, som var enden på den gamle pakten, med de ulydige jødene, tempelet og byen Jerusalem i år 70. Matteus 23:32-36

De fleste kristne har ikke riktig klokke (chronos), og i tillegg har de en gammel og utgått togtabell (kjødelig og futuristisk forståelse). De ser ikke at toget (Guds EVIGE rike som alle kan stige ombord i NÅ) allerede har ankommet, fordi de sitter fremdeles og venter på et annet tog med trengsel, opprykkelse og dommedag, som de tror kommer SNART og helst HVERT ØYEBLIKK.

Problemet er at de sitter og venter på feil stasjon (i futuristiske menigheter) og med feil togtabell (futurisme og kjødelig forståelse), på et gammel og utgått tog med trengsel, opprykkelse og dommedag, som altså ankom sin planlagte og endelige stasjon Jerusalem, på den UTVALGTE tiden (kairos) i år 70, helt i henhold til den korrekte togtabellen (Bibelen).

«Og Han skal herske over Jakobs hus for evig, og Hans rike skal ikke ha noen avslutning.» Lukas 1:33,

«Men når dere ser Jerusalem omringet av krigshærer, da skal dere vite at dens ødeleggelse er nær. Da må de som er i Judea flykte til fjellene, de som er midt inne i byen må dra ut, og de som er ute på landet, må ikke dra inn i byen. For dette er straffens dager, når alt det som står skrevet, skal bli oppfylt.» Lukas 21:20-22

«Ham tilhører æren i menigheten som er i Kristus Jesus, gjennom alle slekter i evigheters evighet! Amen.» Efeserne 3:21

«Men til Sønnen sier Han: «Din trone, Gud, står i evigheters evighet…» Hebreerbrevet 1:8

«Og jeg hørte en høy røst fra Himmelen som sa: «Se, Guds bolig er hos menneskene, og Han skal bo hos dem, og de skal være Hans folk. Gud selv skal være hos dem og være deres Gud.» Johannes Åpenbaring 21:3

«Salige er de som følger Hans bud, slik at de kan ha rett til livets tre og kan komme inn gjennom portene til Byen. Men utenfor er hundene og trollmennene og de som lever i hor og morderne og avgudsdyrkerne og hver den som elsker og gjør løgn.» Johannes Åpenbaring 22:14-15

Den som har ører må høre…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: