Futurismens bakvendte logikk

Jøder vender nå tilbake til «landet» like før verdenhistoriens verste trengselstid er i ferd med å starte.

Den futuristiske logikken er altså at de nå, aktivt støtter, hyller og gleder seg over alle jødene som «returnerer» til nasjonen Israel (anno 1948), samtidig som de ser fram til, at «snart» og «hvert øyeblikk», skal 2/3 deler av jødene utryddes når Jesus kommer tilbake med dom!? Sakarja 13:8

Altså; jo flere jøder som returnerer til nasjonen Israel, jo flere jøder vil dø, ved den kommende dommen som de ser frem til og gleder seg til !? De hyller og gleder seg til at jøder skal brennes og utryddes!? Dette er svært urovekkende!

Men nåde dem som våger å kritisere den sionistiske og vantroe nasjonen Israel! Da er futurister raskt ute med beskyldninger om jødehat og antisemittisme. 

Skriften avviser denne futuristiske, sionistiske og kjødelige/ nasjonale villfarelsen som falske lære, og viser oss klart og tydelig at dommen over den gamle og ufullkomne pakten med det ulydige presteskapet, tempelet og Jerusalem var i år 70.

«Sannelig sier Jeg dere: Denne slekt skal slett ikke forgå før alt dette skjer. Himmel og jord skal forgå, men Mine Ord skal aldri forgå.»
‭‭Matteus ‭24:34-35‬ 

Jødenes himmel var tempelet og deres jord var Jerusalem og landet rundt der de bodde. Tempelet og Jerusalem ble som vi vet fullstendig ødelagt i år 70.

«Men når dere ser Jerusalem omringet av krigshærer, da skal dere vite at dens ødeleggelse er nær. Da må de som er i Judea, flykte til fjellene, de som er midt inne i byen, må dra ut, og de som er ute på landet, må ikke dra inn i byen. For dette er straffens dager, når alt det som står skrevet, skal bli oppfylt.» Lukas 21:20-22 

Straffens dager var altså på den tiden og tok helt slutt i år 70.

Den gamle, kjødelige og ufullkomne pakten ble erstattet med den evige, åndelige og fullkomne pakten i år 70. Hebreerne 8.

Guds fullkomne, åndelige og EVIGE RIKE er NÅ og til EVIG TID!

Det er derfor vi kan bli født på ny! Luk 1:33, Ef 3:21, Heb 1:8.

Vi er det nye tempelet og Guds rike er inne i oss når Guds Ånd bor i oss. Luk 17:20-21 og 1. Kor 3:16.

Vi skal alle dø fra kroppen en dag. Heb 9:27 

Den som ikke er født på ny kan ikke se Guds rike! John 3:3

Den som har ører må høre…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: