Hvorfor er World Economic Forum så ivrig etter å endre verden etter sitt bilde?

Hva er World Economic Forum (WEF) og hvorfor er de, ikke bare tilstede, men også en svært aktiv bidragsyter på G20 møter og andre geopolitiske samlinger? Mange vet ikke at denne private stiftelsen for de ultrarike med svært farlige psykopatiske og narsissistiske trekk, og som aldri er blitt valgt inn på noe demokratisk vis, er forumet og plattformen som legger føringene til det beste for utviklingen i verden. Det store spørsmålet blir da, utvikling til det beste for hvem i verden?

Men først må vi forstå hva ordet økonomi defineres som. Ordet stammer fra de greske ordene Oikos (som betyr hus eller en husholdning, som en bygning eller palass, men også som tabernaklet som huset Gud), og Nomos (som betyr hvordan lede og forvalte tilgjengelige ressurser) Oikonomos betyr altså å utnytte og forvalte tilgjengelige ressurser på best mulig måte for å tilfredsstille husholdningens behov under en ledelse.

Når vi nå forstår ordet økonomi, må vi prøve og forstå hvilket verktøy WEF er og hva kreftene bak tenker. Dette forumet er satt sammen av de rikeste i verden, de har utvilsomt mye makt. Jevnlig inviteres verdens mest fremtredende næringslivstopper, politikere, journalister, intellektuelle m.fl til foredrag og seminarer, de har også et eget utdanningsprogram, Young Global Leaders, hvor de utdanner morgendagens samfunnstopper, statsministre, presidenter, til og med konger, som Norges kronprins Haakon. Makten bak WEF ser seg selv utvilsomt som Oikos. Alle vi andre kommer innunder Nomos, som er i denne ultrarike sektens øyne bare ressurser som de kan lede, utnytte og forvalte, som en gårdsbruker gjør med sine husdyr.

Oikos og Nomos er i sin opprinnelse menneskenes husholdningers rett til å utnytte og forvalte jordens ressurser under Guds lov og formaning:

Salmene 8:4-10
«Når jeg ser Din himmel, Dine fingres verk, månen og stjernene som Du har satt der, hva er da mennesket, at Du skulle minnes ham, og menneskesønnen, at Du skulle se til ham? For Du har gjort ham lite ringere enn Gud, og med herlighet og ære har Du kronet ham. Du satte ham til å være herre over Dine henders verk. Du har lagt alle ting under hans føtter, alt småfe og storfe, selv de ville dyr på marken, fuglene i luften og fiskene i havet, alt som rører seg på havets stier. Herre, vår Herre, hvor majestetisk Ditt navn er over hele jorden!»

Kreftene bak WEF tilber sin egen avgud og ser derfor det som sin rett til å være herre over alle andre, og de har svært alvorlige og syke planer for verdens utvikling etter sitt totalt forvrengte bilde og avgudsdyrkelse! Makten bak og deres tilhengere er som dagens fariseere som Jesus ga en kraftsalve!

Matteus 23:13-15
«Men ve dere, skriftlærde og fariseere, hyklere! Dere stenger Himlenes rike for menneskene. For ikke går dere inn selv, og dem som er på vei inn, hindrer dere i å gå inn. Ve dere, skriftlærde og fariseere, dere hyklere! For dere fortærer enkers hus og holder lange bønner for syns skyld. Derfor skal dere få strengere dom. Ve dere, skriftlærde og fariseere, hyklere! Dere reiser både over sjø og land for å vinne en etterfølger, og når han er vunnet, gjør dere ham til et helvetes barn, dobbelt så ille som dere selv.»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: