Hvem gir du din stemme til?

Er det lurt å gi bort sin stemme? Har du noe du skulle sagt om du gir bort din egen stemme til et parti-diktatur/ stortings-sirkus uten makt og forstand, forkledd som «demokrati»? Er det lurt å gi bort sin stemme til et system hvor folket ikke har makt til å velge sin egen administrasjon/ regjering, nettopp fordi det er «kongen» alene som velger sin egen regjering? Hvem er det egentlig som får alle stemmene?

Hvorfor er det så få som forstår at «partipolitikk» og «valg» er et gigantisk bedrag? Hvorfor har ingen jurister, politikere eller andre påpekt at grunnloven § 1, 2 og 3 er i motstrid? Hvordan kan man ha et «folkedemokrati» når regjeringsformen er arvelig monarkisk og den utøvende makten er hos «kongen» alene?

Grunnloven er videre i motstrid når den sidestiller den kristne og den «humanistiske arven». Grunnloven faller sammen som et korthus når den søker å sidestille den kristne arven, som har vår Allmektige Gud som øverste autoritet, med det humanistiske synet som avviser Gud og opphøyer mennesket som øverste autoritet.

Dette er kanskje ett av de groveste og tydeligste bevis på at systemet vi lever i/under; altså det «demokratiske» og «partipolitiske» systemet, ikke bare er et bedrag, men også grunnleggende Gudsfiendtlig og antikristelig, som ikke har noe med ekte kristendom å gjøre.

Grunnloven sier altså:

§ 1. Kongeriket Noreg er eit fritt, sjølvstendig, udeleleg og uavhendeleg rike. Regjeringsforma er avgrensa og arveleg monarkisk.

§ 2. Verdigrunnlaget skal framleis vere den kristne og humanistiske arven vår. Denne grunnlova skal tryggje demokratiet, rettsstaten og menneskerettane.

§ 3. Den utøvande makta er hos kongen,

Hvorfor er det så få som påpeker at en regjeringsform som er avgrenset og arvelig monarkisk, er stikk i strid med demokrati, rettsstat og menneskerettigheter, nettopp fordi all utøvende makt er hos en person; «kongen»?

Lars Rønbeck og Robert Aasen i Folketdirekte, har gjort en grundig avkledning av dette partipolitiske bedraget, og inviterer til Norges første juridisk bindende folkeavstemning:

https://folketdirekte.com/

Videre er det interessant å observere at ordet «vote» kommer fra det latinske ordet «votum», som igjen stammer fra romersk oldtidsreligion. «Votum» betyr å gi løfte/ ofre til og ønske noe fra en avgud.

https://en.wikipedia.org/wiki/Votum

Den religiøse symbolikken i valg-ritualene er tydelig. Man må altså gå bak et forheng, som er klar tempel symbolikk. Der må man krysse av/ gi fra seg sin stemme/ vilje på et papir som legges/ fanges i en urne/ boks/ kube som symboliserer den romerske avguden Saturn.

«Urne» kommer også fra latin «urna» og betyr beholder som igjen kommer fra «ūrō» som betyr «I burn, consume, inflame».

https://en.wiktionary.org/wiki/urna#Latin

Dette er igjen klare referanser til den romerske avguden Saturn som med sin sigd, i følge myten, «høster inn» stemmene folket gir ham i en kube i et valg som foregår nettopp om høsten. (Sat-urn/ urne)

https://en.wikipedia.org/wiki/Saturn_(mythology)

Vil du legge din stemme i «den sorte gryte» og la avguden Saturn høste din stemme i et gudsfiendtlig system som styres av andre menneskers maktbegjær, løgner og bedrag? Vil du gi din stemme til et system, hvor det er «kongen» som har all makt, uansett hvilket parti som får flertall?

Det finnes kun EN KONGE! Derfor går vår stemme hver eneste dag, hvert minutt og hvert sekund, 24/7, til Herren Jesus Kristus! KONGERS KONGE og HERRERS HERRE. Han som sitter på Sin trone og derfra regjerer Han til evig tid!

«Hold da opp med å stole på mennesket; det har jo bare et pust i sine nesebor. Hva er det å regne for?» Jesaia 2:22

«Alt dette har Jeg talt til dere for at dere skal ha fred i Meg. I verden skal dere ha trengsel. Men vær ved godt mot! Jeg har seiret over verden.» Johannes 16:33

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: