Den høylytte mannen

De mest høylytte mannfolkene i 2020 bråker ikke med det politisk korrekte. De passer på å ikke legge seg bort i saker hvor de risikerer knekk i sin hardt opparbeidede anseelse og skjøre integritet. Man tuller ikke med en ekte manns stolthet og status quo!

Mens hver den som går våre myndigheter og vårt lands lederskap litt nærmere i sømmene, vil finne løgn, bedrag og korrupsjon, og synlige bevis på et folk ført bak lyset, og det helt uten å anstrenge seg.

Hvor er rabalderet om bruddene på menneskerettighetene som nå blir påført oss? Hvor er den høylytte debatten om vårt land som ligger med brukket rygg pga inngrepene vårt inkompetente lederskap har ledet oss til? Har den høylytte mannen blitt kuet til stillhet bak et munnbind? Er mannens stolthet såret ødelagt og lagt brakk?

Neida, på ingen måte! Den lever i sitt beste velgående, den er bare på en annen arena, gjerne med munnbindet på, på sportssidene i kommentarfeltene på kjendissidene osv. Det mest oppsiktsvekkende er på fotballarenaen, hvor kanskje de aller mest høylytte mannfolkene befinner seg, også har strenge regler som alle involverte plikter å følge, alt fra spilleroverganger til håndhevelse av handsregelen til oppførsel på tribunene.

Her kan jeg love at mannens stolthet, integritet og anseelse får boltre seg. Alt fra dommeren til VAR-rommet til motstanderens trener og lagets kaptein følges med argusøyne, også tilhengerne av det andre laget følges det nøye med på. Her er det ingen andre enn mannen som kan regelverket fullt ut, og nåde den som mener noe annet…

Hva er det da som hindrer den høylytte mannen å følge med på hva vårt inkompetente og korrupte lederskap holder på med? Hva er det som gjør at han ikke forstår at det å pålegge oss bruk av munnbind, og andre inngrep, ikke bare er ulovlig, men det finnes heller ingen vitenskapelig dokumentasjon på at det er forsvarlig. Forstår ikke den bråkete mannen at bruk av munnbind er tegn på underkastelse?

Hadde bare 10-15% av engasjementet fra underholdningsarenaen blitt brukt på å gå landets lederskap i sømmene, ville vi med 100% sikkerhet ikke vært i denne situasjonen vi nå så sørgelig befinner oss i!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: