Virus, vaksiner og Bill Gates

Her er informasjon om coronaviruset som ikke kommer frem i media:

Pirbright Institute fikk patent på coronavirus 23 juli 2015:

«The present invention provides a live, attenuated coronavirus comprising a variant replicase gene encoding polyproteins comprising a mutation in one or more of non-structural protein(s) (nsp)-10, nsp-14, nsp-15 or nsp-16. The coronavirus may be used as a vaccine for treating and/or preventing a disease, such as infectious bronchitis, in a subject.«

https://patents.justia.com/patent/10130701

De som har funnet opp, tatt patent på og eier coronaviruset, sier altså at viruset skal brukes til å lage vaksiner.

Noen av de største intressentene i Pirbright Institute er bl.a. WHO, The European Commision og Bill and Melinda Gates Foundation:

https://www.pirbright.ac.uk/partnerships/our-major-stakeholders

USA ønsker å kjøpe rettighetene til en vaksine fra vaksinefirmaet Curevac:

https://www.abcnyheter.no/helse-og-livsstil/helse/2020/03/16/195657757/tyskland-rasende-pa-usa-for-forsok-pa-a-kjope-rettigheter-til-vaksine

Curevac har også nære forbindelser til Bill and Melinda Gates Foundation:

https://www.curevac.com/partnering

Bill Gates sa på TED2010 fra ca 4:20 – 4:50 i videoklippet:

«The world today has 6.8 billion people, that`s headed up to about 9 billion. Now, if we do a really great job on new vaccines, health care and reproductive health services, we can lower that by perhaps 10 or 15 %…»

Her står altså Bill Gates og snakker om hvordan nye vaksiner skal bidra til befolkningsreduksjon, uten at noen stiller spørsmål?

De som eier patentet på viruset eier også rettighetene til å lage vaksinene. Bør ikke dette være til bekymring for folk flest?

Er det blitt slik at vi ikke tør å stille vanskelige spørsmål? Eller tør vi ikke vite svarene på de vanskelige spørsmålene, og derfor lar være å stille dem?

Det finnes altså firmaer som Pirbright Institute, som forsker på og tar patent på viruser. De sier at disse virusene skal brukes til å utvikle vaksiner av firmaer som Curevac. Begge disse firmaene har nært samarbeid med WHO og Bill and Melinda Gates Foundation, hvorav sistnevnte sier at vaksiner skal være med på å redusere befolkingsveksten i verden.

For det er vel ingen tvil om at globale myndigheter ser på befolkningsveksten i verden som problematisk og ønsker å redusere den?

https://www.un.org/en/sections/issues-depth/population/index.html

Men når Microsoft-grunderen og filantropen Bill Gates snakker varmt om å redusere befolkningsveksten i verden med nye vaksiner, nei se da er det stille som graven. Hvorfor?

Heldigvis så er det noen få kritiske røster der ute, og media er aldri langt unna for å brannslukke disse kritiske røstene. Her er en artikkel fra Reuters som prøver å «debunke» noen som har sett sammenhenger mellom de som lager viruspatenter og de som lager vaksiner:

https://www.reuters.com/article/uk-factcheck-coronavirus-vaccine-design/false-claim-the-coronavirus-isdesigned-and-any-vaccine-that-is-developed-could-infect-you-with-the-disease-idUSKBN20W2FB

Artikkelen konkluderer med:

-The coronavirus is not designed.

Kommentar:

Men vi vet jo at Pirbright Institute patenterte et coronavirus i 2015 som vist ovenfor. Om viruset som Pirbright Institute patenterte er et svekket coronavirus, er det derfor usannsynlig at et sterkere coronavirus også er patentert?

Bør ikke logikken være at siden de allerede har utviklet et svekket coronavirus, så er dette utviklet fra nettopp et mer potent coronavirus? Hva kan man da vite om dette mer potente coronaviruset? Er det også utviklet? Bare «unntatt» fra patent? Nettopp for å holde virusets egentlige opprinnelse skjult? Dette er nok provoserende, men likefullt, helt legitime spørsmål.

-Bill Gates did not patent COVID-19 and there is still no vaccine.

Kommentar:

Dette er en høyst problematisk og ledende påstand. Fordi Bill Gates er i nært samarbeid med, og finansierer både de som utvikler patenter på virus, og de som utvikler vaksiner. Dette er en svært problematisk dobbeltrolle som det verken rettes kritikk eller fokus mot. Mediene rapporterer jo at det nå jobbes med å utvikle vaksine mot coronavirus. USA ønsker som kjent å kjøpe rettighetene til denne vaksinen som vist ovenfor.

-Some vaccines work by injecting small doses of parts of a virus in a medically safe way.

Kommentar:

De innrømmer at vaksiner inneholder små doser virus, men påstår at dette er medisinsk trygt. Faktum er at mange ble veldig syke og fikk bl.a. narkolepsi fra svineinfluensa-vaksinen. Faktum er også at Bill Gates sier at nye vaksiner skal være med på å redusere befolkningsveksten i verden.

Så hvor trygge er vaksiner egentlig? Når de som finansierer vaksineindustrien faktisk sier rett ut i sine taler, som folk attpåtil betaler mye penger for å høre på, at vaksinene skal brukes til å redusere befolkingsveksten i verden? Hvorfor stiller ingen spørsmål til dette? Tør ikke folk å stille kritiske spørsmål til de som tar betalt for talene sine?

Med svineinfluensa «pandemien» fra 2009 friskt i minnet, så vet vi at mange ble syke av de vaksinene (Pandemrix), som dengang lå klare før pandemien.

Folk i frykt blir ofte ukritiske, lette å lede og dermed lette å gi vaksiner til.

Ingen må glemme at Pandemrix-vaksinen var en medisisk katastrofe:

https://www.nrk.no/livsstil/_-en-medisinsk-katastrofe-1.10880384

https://www.cdc.gov/vaccinesafety/concerns/history/narcolepsy-flu.html

https://www.abcnyheter.no/helse-og-livsstil/helse/2019/06/12/195585446/kvinne-fikk-me-etter-pandemrix-vaksine-saksokte-staten-og-vant

https://www.fhi.no/nyheter/2017/pandemi/

Legg merke til at FHI bekrefter at det var økt risiko for narkolepsi etter pandemrix-vaksinen, men prøver å tone det hele ned med si at «tallene må tolkes med forsiktighet». Hvorfor? Fordi dette er ubehagelig fakta som setter hele vaksineindustrien og FHI i dålig lys?

Skaper myndighetene og media unødvendig stor frykt? Er det bare et tankevirus som spres og i så fall, på vegne av hvem og hvorfor? Hvorfor lå vaksinene klare dengang? Var det en planlagt «pandemi»? Følte folk seg presset til å ta vaksiner? Når vi nå vet at så mange ble syke av vaksinene, hvorfor er det ikke større skepsis til, og generell kritikk fra media av vaksineindustrien, nå som historien gjentar seg?

https://www.nrk.no/norge/nar-blir-korona-vaksinen-klar_-1.14945832

Hvorfor er det så lite fokus på disse obskure firmaene som tar patenter på virus og de som finansierer dem? Er ikke dette den kjente historien om bukken og havresekken?

Hvor farlig er egentlig coronavirus for vanlige mennesker? Mange eksperter sier at coronaviruset ikke er farlig for vanlige mennesker. Det dør mange flere mennesker av vanlig influensa, sier de. Hvorfor gjøres det ikke lignende tiltak mot vanlig influensa, som er mer smittsomt og har høyere dødelighet? Tør ikke folk ytre seg kritisk lengre? Skal historien gjenta seg? Tør folk virkelig å ta corona-vaksinen når den kommer?

Disse spørsmålene er helt legitime og særdeles viktige å stille i denne svært usikre og uforutsigbare tiden vi nå lever i, med global pandemitilstand og karantene. Svarene finnes bare vi tør å stille dem.

Kan de som finansierer firmaer som har patenter på virus, og samtidig finansierer de som har rettigheter på vaksineproduksjon, også «profetere» om nye virusutbrudd og pandemier? Hva sier Bill Gates? Er vi utsatt for reelle viruser eller bare tankeviruser, eller begge? Bill Gates har jo som kjent god erfaring med datavirus siden Windows 3.0 i 1990.

https://en.wikipedia.org/wiki/Computer_virus

Bill Gates – The next outbreak? We`re not ready:

Den som har ører, må høre…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: