Kappløpet om frelsen fra et sprøytestikk

For å stoppe corona-viruset er vaksine og flokkimmunitet den eneste løsningen sier ledende røster blant verdens helsemyndigheter. Det er et kappløp mot tiden. For å være helt sikker på å utrydde viruset må så godt som hele verden vaksineres. Å utvikle en trygg vaksine tar 2-3 år hevder ekspertene. Som situasjonen er nå, så kan ikke verden vente så lenge. Det haster. Vi må ha en vaksine nå! Corona-profetene har talt.

Slik skal de stoppe viruset:

https://www.dagbladet.no/nyheter/slik-skal-de-stoppe-viruset/72258625

Når vaksinen er klar, vil ekspertene hevde at den trygg. De vil gjerne si at den er eksperimentell, men også at den er tilstrekkelig testet og trygg nok for masse-vaksinering. Alt høres jo flott og fint ut.

Eksperimentell og trygg samtidig, ikke sant?

Vi har tross alt et felles ansvar å sikre flokk-immuniteten. TV, aviser og sosiale medier kommer til å stå for sin del av dugnaden.

De klokeste bedreviterne kommer til å skremme med hvor uansvarlig, usolidarisk og umoralsk det vil være å ikke vaksinere seg. Det vil bli tatt til orde for tvangs-vaksinering. Et uforholdsmessig press må forventes.

Enkeltindividet må beskyttes for enhver pris, og under det pågående utbruddet gjøres det stadig nye og dyptgripende tiltak for å beskytte de svake og syke i risikogruppene, på bekostning av alle andre.

Det høres jo i utgangspunktet sympatisk og fornuftig ut, men fører altså til enorme og uante kostnader og konsekvenser for resten av samfunnet. De syke og svake er alle individer og har krav på beskyttelse, sies det.

Men når det kommer til massevaksinering, da er det slutt på enkeltindividets ønsker og behov. Da er det plutselig flokkimmuniteten som gjelder. Vinden har snudd og det er ikke så nøye med enkeltindividet lengre.

Er vaksinen 100 prosent trygg, eller legges det inn en liten buffer hvor litt skade med sykdom, ødelagte liv og kanskje død må regnes med, for at flokkimmuniteten skal ivaretas? Flokken skal jo vaksineres for også å beskytte de svake og syke i risikogruppene.

Så hva da med risikoen som blir lagt på den enkelte når massevaksineringen settes i gang? Skal ikke det valget være opp til hver enkelt å ta selv? Skal vi ikke lengre få lov til å bestemme over vår egen kropp?

Nei, mener helsemyndighetene, som allerede befinner seg langt nede vaksineprodusentenes mørke bukselommer. Intet nytt under solen.

Vi har da fremdeles selvbestemt abort? Det å ta livet av det som er i morslivet blir jo hyllet og oppløftet som en menneskerettighet. Det er et kjernesymbol på vårt frie, likestilte og demokratiske samfunn. Abortsaken var en sak verdt å kjempe for. Man gikk til og med i protest-marsjer for å kreve rettigheter til å fjerne uønskede barn i mors mage.

For det handler jo tross alt om våre menneskerettigheter, ikke sant? Selvbestemmelsesretten? Vi krever jo retten til selv å bestemme over våre egne liv? Men nåde den som sier nei takk til et uønsket sprøytestikk!

Vanlig medisin tilpasses nøye av leger i doser til den enkelte pasient; barn/voksen/eldre, mann/kvinne, allergier, sykdomshistorikk osv.

Vaksiner derimot, kommer som «one size fits all» og tar lite hensyn til dette. Ingen vet om noen kommer til å bli syke eller ikke. Det vet heller ikke vaksineprodusentene, som i USA i 1986, fikk lovfestet full ansvarsfrihet fra skader som måtte oppstå som følge av deres vaksiner:

https://en.wikipedia.org/wiki/National_Childhood_Vaccine_Injury_Act

Etter massevaksineringen som følge av svineinfluensaen ble mange alvorlig syke av vaksinen. Det ble rapportert om bl.a. narkolepsi, ME, allergisjokk, spontanaborter og død. Det kom i ettertid frem av en undersøkelse foretatt av det svenske legemiddelsverket på vegne av den svenske regjeringen i 2016, at de fleste vaksinerte ble syke inntil 2 år etter vaksineringen. Hvor mange som ble syke etter 3, 4 eller 5 år sier undersøkelsen ingenting om.

Som et resultat av den svenske undersøkelsen, økte de grensen for å få erstatning fra 8 til 16 mnd etter vaksinering. I Norge hadde omlag 100 fått erstatning i 2015 og 300 fått avslått på sine søknader.

Nå i den pågående corona-pandemien, og under svineinfluensaen, spekuleres det med store mørketall av smittede og syke som ikke blir/ble registrerte. Hva da med skader, sykdom og død etter vaksineringen? Finnes det mørketall her også? Vil de som blir syke flere år senere bli fanget opp og registrert?

Merk at det i Norge «bare» døde 33 mennesker som følge av svineinfluensa og 2.2 millioner nordmenn ble vaksinert. Hvor mange spontanaborter skjedde som følge av vaksineringen? Mange gravide var først ute i dette eksperimentet. Blir vi i det hele tatt informert om at det finnes en slik risiko?

Det bør være til stor bekymring for alle, at noen søker å påtvinge oss en vaksine som ingen kjenner verken kort eller langtidsvirkningen av.

Svineinfluensavaksine kan ha tatt livet av 14 fostre:

https://www.tv2.no/a/3139153

Det viktigste tiltaket som er iverksatt som følge av corona-viruset, er karantene og isolering for å beskytte enkeltindividerfra viruset, men når vaksinen kommer, så må vi plutselig tenke som flokkdyr.

Da må alle i flokken «ut av fjøset» for å få sprøytet virus o.a. ukjente ingredienser, inn i de rastløse kroppene sine.

Dermed er det slutt på kjedelig karantene og isolasjon, men nye problemstillinger melder seg. Nå med risiko for sykdom, dødfødsler og død som følge av vaksinene. Ser noen problemet med dette?

De totale samfunnskostnadene etter alle tiltakene under denne corona-krisen, er fremdeles et uskrevet kapittel. Myndighetene stabler på bena redningspakker i 100-milliarder-kroner-klassen, som vil komme med en regning når krisen er over.

Hva da med å sette av penger til å granske skadeomfanget etter vaksineringen? Kan befolkningen i det hele tatt stole på at de skadelidende og pårørende vil få rettferdig behandling?

Kutter granskning av svineinfluensavaksine:

https://www.tv2.no/a/3138259

Døde en uke etter H1N1-vaksinen:

https://www.abcnyheter.no/nyheter/2009/12/04/100605/dode-en-uke-etter-h1n1-vaksine-ikke-rapportert?fbclid=IwAR0BzoO1tr4ci0WezCrw6bi03lwqdFr5T069n6_2osJMaQ_i6MNBhjSzV34

Svensk mann 29 år lam etter svineinfluensavaksine:

https://www.dagbladet.no/nyheter/svensk-mann-29-lam-etter-influensavaksine/65185651?fbclid=IwAR25-cJdHLyys85qI_lQmCa6PtCFepfhD6BtcVQiyEx4oNsTmOEA5ZoVcHM

Alvorlig syke etter svineinfluensavaksine:

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/JjlQX/300-alvorlig-syke-etter-svineinfluensavaksine

Narkolepsi hos norsk jente 8 år etter svinevaksine:

https://www.dagbladet.no/nyheter/narkolepsi-hos-norsk-jente-8-som-har-fatt-svinevaksine/64604962?fbclid=IwAR2TEFR90dSHm-t_HOJajOL1paMK9aB4BzC5LT-ogCkXIOSyWOKhHmJeXP4

Midt under svineinfluensa pandemien kom det frem rapporter om at eksperter i WHO fikk betalt av legemiddelindustrien.Er det virkelig slik at de som har størst økonomisk interesse av massevaksinering, fritt kan kjøpe og diktere helsemyndighetene?:

https://www.abcnyheter.no/nyheter/2010/01/22/103574/noe-er-galt-i-who?fbclid=IwAR0aR3XkH7ISn_qbFYxdr5znDFq6PnJ5KWJq9Pgku5ulRiAaOsKbb5FJz38

https://www.abcnyheter.no/nyheter/2009/11/30/100475/h1n1-eksperter-far-betalt-av-legemiddelindustrien?fbclid=IwAR0g5BC-CEHOaaTIJ5y1N95Y0my4-W9OR3yKSizFYX2grUHNN7ZfA1ZF4PA

WHO advisors paid by H1N1 vaccine makers profiting on fear?

Dersom tiltakene vi nå ser i verden er et føre var, med tanke på å hindre corona-spredning, hva da med å være føre var når det gjelder vaksinering?

Vaksinering er, og skal alltid være frivillig. Alle har rett på respekt for sine valg, også vi som ikke ønsker å risikere liv og helse, med å ta potensielt livsfarlige vaksiner.

Dette er bare noen få historier som viser at mange blir skadelidende, syke og til og med dør som følge av vaksiner. Dette er svært problematisk og bare toppen av isfjellet, av all informasjon som finnes om vaksineindustriens mørke hemmeligheter, som egentlig ikke er hemmelige i det hele tatt, bare veldig mørke.

Alt vaksineindustrien og deres agenter (helsemyndighetene) har, er løse påstander om beskyttelse og immunitet, og sier at «litt bivirkninger» må aksepteres.

Har vi blitt ukritiske flokkdyr og prøvekaniner i et verdensomspennende eksperiment?

De som er vaksinerte trenger uansett ikke å bekymre seg for dem som velger å ikke vaksinerer seg, nettopp fordi de allerede er vaksinerte.

Dersom de vaksinerte fremdeles er bekymret for dem som ikke er vaksinerte, ja så beviser det bare at de som er vaksinerte, ikke helt stoler på de vaksinene de allerede har tatt.

Nettopp dette er problemet med vaksiner; de er ikke til å stole på uansett hvordan du ser på det.

Du må derfor være særdeles sterk i troen for å kunne tro på at et sprøytestikk med innholdet «one size fits all» skal gjøre deg frisk og immun.

Noen vil kanskje si at de som tror på vaksiner er sprøyte-gale?

Den som lever får se og den som har ører må høre…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: